Choreograaf

Sinds 2019 ben ik choreograaf bij het Vlaardings Musical gezelschap. Ik maak daar choreografieën voor een groep van 30 volwassenen in de leeftijd van 20 t/m 75 jaar. Van belang is dat tijdens deze choreografieën ook gezongen moet worden wat dus een ander genre is als een choreografie in een dansvoorstelling. Bij deze choreografieën werk ik aan verschillende groepsformaties, ruimte gebruik en afwisseling van de bewegingen, die op dat moment passen bij het verhaal en het lied wat gezongen word.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook inzetbaar om in andere dansstijlen choreografieën te maken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dit kan zijn in projectvorm of in een dansstudio voor de eindvoorstelling.

In mijn werk als choreograaf werk ik veelal met amateur gezelschappen, zowel kinderen als volwassenen. Daarom laat ik ook in elke choreografie zoveel mogelijk alle dansers een keer vooraan staan, ongeacht hoeveel talent iemand heeft. Plezier staat voorop. Mijn taak is om bij de dansers het beste van zichzelf naar boven te halen en zichzelf in hun beste kracht te laten schitteren in hun dansstuk. Met tevreden gezichten en een goed gevoel als eindresultaat