Freelance Vakdocent

Als freelance vakdocent voer ik opdrachten uit op basisscholen, ballet- en dansstudio’s en kinderdagverblijven. Ook voor workshops voor bedrijven ben ik in te zetten.

Dans- en bewegingslessen voor alle groepen van de basisschool

Dansen met Didi kan voor alle groepen van de basisschool lessen verzorgen. Dit kan gedurende het hele schooljaar op een vast moment voor een groep, of juist in project vorm van bijvoorbeeld 10 lessen per groep op een moment dat het de school uitkomt!

Omdat Dansen met Didi maatwerk levert, kom ik graag op school in gesprek over de mogelijkheden. Voor de groepen 1 tot en met 8 kan ik dans- of bewegingslessen verzorgen op elk niveau, in verschillende stijlen en thema’s . Van ballet en streetdance tot een full-body work-out of juist geïnspireerd door de Kinderboekenweek en herfst tot aan Sinterklaas en Pasen. Dit kan in projectvorm van bijvoorbeeld 10 of 20 lessen of juist het (school)jaar rond.

Musical begeleiding groep 8

Voor groep 8 is Dansen met Didi tevens inzetbaar als vakdocent voor de choreografieën van de eindmusical. Dit kan het aanleren van de bestaande dansen die geleverd worden bij de muziek zijn, of juist het aanleren van de door mij zelf gemaakte choreografie bij de geleverde muziek. Hierbij word gebruik gemaakt van verschillende opstellingen en verplaatsingen waardoor de musical voor het publiek een vrolijk en meeslepend geheel word, en ieder kind uit de groep een keer vooraan komt te staan. Het aanleren van de choreografieën gebeurt tijdens schooluren, waarmee de docent ontzorgt zal worden. Ik neem op deze manier veel tijd en werk uit handen van een docent, die juist de tijd nodig heeft om voor de leerlingen de eindgesprekken en adviezen voor te bereiden en de overdracht voor het voortgezet onderwijs in orde moet maken.

Workshop

In het kader van duurzame inzetbaarheid organiseren steeds meer bedrijven vitaliteits-activiteiten. Dit varieert van een evenement of deelname aan de vitaliteitsweek tot aan structureel aanbod van activiteiten.

Dansen met Didi kan diverse workshops aanbieden. Full-body workout? Zumba clinic? HIIT? Laten we vooral het gesprek aan gaan om samen te kijken naar de wensen en die vertalen naar een passend programma.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je de mogelijkheden bespreken? Stuur dan een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!