Wie ben ik?

Ik ben Didi van den Berg. Ik heb ruim 27 jaar ervaring in het lesgeven. In die tijd heb ik 23 jaar lang mijn eigen dans- en balletstudio gehad; Demi Point in Vlaardingen.

Na die 23 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging waarin ik meer met mijn vak bezig kon zijn, namelijk dansen. Ik ben gestart als choreograaf van het Vlaardings Musical Gezelschap en werk daar in mijn functie nauw samen met de regisseur en de muzikaal leider.

Ook verzorg ik dans- en bewegingslessen op (basis)scholen, buitenschoolse en naschoolse opvang, verzorgingscentra, etc. Tevens geef ik wekelijks zumba, klassiek ballet, peuterdans en ouderendans op diverse ballet- en dansstudio’s.

Met enige trots mag ik zeggen dat ik mijzelf recent heb ontwikkeld tot Taaldans en Rekendans docent. Ik vond altijd al dat beweging op school een must was, maar met deze kennis kan ik nu aansluiten bij de activiteiten van school en daardoor een waardevolle aanvulling zijn. Bewegend leren 2.0 !

Mijn opleiding ben ik begonnen aan het Koninklijk Conservatorium in den Haag. Vervolgens heb ik mijn Mavo diploma gehaald aan de Mavo/Havo voor Muziek en Dans te Rotterdam, en ben als dansdocente HBO afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie ( nu Codarts )

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Schroom niet en stuur me een email en ik reageer zo snel mogelijk!